About BBD
About BBD
Call us
Call us
Mail us
Mail us
Back to overview
Bedrijfshuisvesting

Ontwikkeling kantoren & appartementen Brinkstraat Enschede

Facts & Figures

Client Kondor Hair Nederland B.V. & Confident Haarzorg
Year 2020-2021
Project

Totale verbouwproces van initiatiefase tot nazorg

Revitalisering pand Kondor Hair Nederland B.V. & Confident Haarzorg

In opdracht van Kondor Hair Nederland B.V. en Confident Haarzorg verzorgen wij het management ten behoeve van de verbouw van kantoren en realisatie van een viertal appartementen.
Het pand aan de Brinkstraat in het centrum van Enschede ondervindt een totale revitalisering en wordt uitgebreid met vier appartementen.

De uitstraling van het bedrijfspand, naar een ontwerp van  Studio Kees Marcelis, is van stedelijke allure. Door middel van fraaie en duurzame materiaalkeuzes krijgt het een upgrading met betrekking tot het duurzaamheidslabel voor gebouwen, waarbij de prestatie wordt geleverd van duurzaamheidslabel G naar een duurzaamheidslabel A en dus gereed is voor de toekomst. Voorzieningen als warmtepompen, gevel- en dakisolaties en PV-panelen maken deel uit van de upgrading.

Kondor Hair Nederland B.V. en Confident Haarzorg, beide gespecialiseerd in kwalitatief hoogwaardige haarwerken, blijven ten tijde van de verbouw operationeel op locatie, waarbij de winkel en groothandel toegankelijk en geopend blijven.

De bouwopdracht is gegund aan Bouwbedrijf Wilmink Oosterveld uit Borne, het installatiewerk wordt uitgevoerd door Lammerink Installatiegroep uit Ootmarsum.

Galerij