About BBD
About BBD
Call us
Call us
Mail us
Mail us
Back to overview
Bedrijfshuisvesting

Trioliet Oldenzaal

Facts & Figures

Client Trioliet uit Oldenzaal
Year 2014
Project

Totale bouwproces van initiatiefase tot aan nazorg

Oppervlakte 7.000 m2 productiehallen met magazijn en kantoorruimtes

Nieuwbouw Trioliet

Een nieuwe bedrijfshal met magazijn en kantoren, dat was de bouwopdracht die Trioliet uit Oldenzaal uitzette in de markt. Voor BBD Bouwmanagement een mooie klus om te doen, want hierin konden we ons totale dienstenpakket inzetten. En dat is natuurlijk wat we het liefste doen: het managen van initiatiefase tot aan de nazorg.

Wat hebben we gedaan?

Het bedrijfsproces van Trioliet stond centraal gedurende onze opdracht. Samen met het bedrijf en het projectteam zijn we gaan kijken naar de meest optimale bouwsituatie, of het nu ging om het ontwerp of de dagelijkse bouwwerkzaamheden. Onze kennis van techniek en onze managementkwaliteiten konden we hierbij goed benutten.

Uitdagingen

De beste uitgangspositie om te starten met de bouwwerkzaamheden is te komen tot een integraal plan dat door iedereen gedragen wordt. Daar hebben wij ons dan ook volop voor ingezet. Met het projectteam zijn we eerst gaan kijken hoe het bedrijfsproces uitgebreid werd. Vervolgens hebben we rondom dit vernieuwde proces een ontwerp gemaakt. Het ontwerp en het bouwproces moesten dus ondersteunend zijn aan het bedrijfsproces. Een mooie uitdaging, waarbij we knelpunten inzichtelijk hebben gemaakt en goede oplossingen bedacht.

Extra bijzonder

Trioliet heeft ervoor gekozen om te investeren in een perfecte afwerking. Dat komen we niet elke dag tegen, zeker niet bij bedrijfshallen. Trioliet vond bijvoorbeeld goed daglicht en duurzaamheid erg belangrijk en zette de belangen van zijn mensen voorop. Deze keuze resulteerde in een uitstraling van bedrijfshal en kantoorruimtes die passen bij de klanten die ze bedienen.

Galerij

Our Partners

Our customers

Ropeblock
CES
Revitalisering Neuteboom Coffeeroasters 5
ribru