About BBD
About BBD
Call us
Call us
Mail us
Mail us
Back to overview
Maatschappij en vrije tijd

Uitbreiding Commanderieplein Ootmarsum

Facts & Figures

Client Commanderie Ootmarsum
Year 2021-2022
Project

Ontwikkeltraject en totale bouwbegeleiding

Grootte 2.700 m2

Nieuwbouw bed & breakfast en bierspa in Ootmarsum

In Ootmarsum wordt de uitbreiding op het Commanderieterrein gerealiseerd. Het Commanderieplein, dat reeds bestaat uit Gasterij Oatmössche en ambachtelijke brouwerij Othmar Bier, wordt vergroot met een derde gebouw, dat een multifunctioneel karakter krijgt. In dit gebouw, naar een ontwerp van Architom Architecten, is plek voor een herberg met 15 kamers en een klein tabaksmuseum, maar het meest opvallende onderdeel bij deze uitbreiding is de bierspa, een wellness in het teken van producten die met bier te maken hebben. Na afronding van dit nieuwbouwproject heeft het kunststadje Ootmarsum er een nieuwe toeristische trekpleister bij.

De 2.700 m2 omvattende nieuwbouw zal uit 3 bouwlagen bestaan, waarbij de bouwstijl aansluit bij de reeds aanwezige bebouwing op het Commanderieplein. Tevens bevat het een kelder t.b.v. opslag.

De rol van BBD Bouwmanagement

Na de prettige samenwerking in 2016 met opdrachtgever Heupink bij de ontwikkeling van het Commanderieplein, zijn wij opnieuw gevraagd het project- en bouwmanagement te organiseren bij dit project.

Verwachte oplevering: voorjaar 2022

Galerij

Our Partners

Our customers

Ropeblock
CES
Revitalisering Neuteboom Coffeeroasters 5
ribru