Over BBD
Over BBD
Bellen
Bellen
Mail ons
Mail ons

Megasportzaak Decathlon opent in juni haar deuren in Enschede met een winkeloppervlak van circa 6.000 m2. Zij vestigen zich in Winkelcentrum Koningsplein. Ook hier organiseren wij het totale ontwikkel- en realisatietraject van het winkelcentrum en voor haar huurders.

Aanleiding
Winkelcentrum Zuidmolen aan het Koningsplein in Enschede is gedateerd en verdient een moderne, frisse uitstraling. Het complex stamt uit de jaren 80 en kent vele leegstaande vierkante meters winkeloppervlak. Door de upgrading van het totale complex moet het winkelcentrum klaargestoomd worden voor het winkelen van de toekomst. In het nieuwe complex is onder andere plek ingeruimd voor de grote sportwinkel van Decathlon. Ook de oude huurders, aangevuld met nieuwe huurders, vinden een plek in het nieuwe Winkelcentrum Koningsplein.

Onze expertise
Samen met Leferink Architecten hebben we deze revitalisering opgepakt. Een gedeelte van de gevels kregen een facelift, waar wij als bouwregisseurs moesten toezien op een gestroomlijnd proces en een goede kostenbewaking. Daarnaast is de entree vernieuwd van de Van Loenshof, waarbij extra vierkante meters zijn toegevoegd. Tot slot hebben we de bouwbegeleiding gedaan van het volledige casco-werk voor Decathlon. Deze werkzaamheden omvatten onder andere de verplaatsing van de volbanen, de nieuwe inpandige expeditie, de plaatsingen van de goederenliften en de vloer- en wandafwerkingen.

Trotse partners

Onze opdrachtgevers

Forse upgrading poedercoatstraat Trioliet Oldenzaal 4
Nieuwbouw kantoorruimte en bedrijfshallen Hospital Logistics gestart
Bedrijfshuisvesting Orange Pharma B.V.
Interne verbouwing Cambridge HOK
Eurofins I Maser
Ropeblock
Gouden Ambacht 1
Noordendorp Transport 1
Richter Staalservice 1
Europastry 7
Euroma nijkerk 2
Euroma
heutink
CES
Benchmark
Nieuwbouw Beele Engineering 14
Revitalisering Neuteboom Coffeeroasters 7
Nieuwbouw Autoschade Nijland 7
harrie-arendsen
Trioliet
vredestein
Lurvink
Nieuwbouw Lienesch
Trumpf
Uzin Utz Haaksbergen 8
Nieuwbouw Bedrijfshal en kantoren Zeton 37
Bühler B.V. The Netherlands 7
kondor
Teckentrup 12
Nieuw bedrijfspand KAESER Compressoren 7
Othmar
demcon
gemeente-berkelland
Lienesch
ribru 1
fietz
Hoffmann Quality Tools BV 24