Over BBD
Over BBD
Bellen
Bellen
Mail ons
Mail ons

Wat begon als een duurzame missie om een van de meest duurzame (auto)bedrijven van Nederland te bouwen, heeft uiteindelijk geresulteerd in de oplevering van een bijzonder duurzaam pand plus de uitreiking van het Erkend Duurzaam Premium Certificaat. Missie geslaagd dus!

Feestelijke opening Harrie Arendsen

Eind mei werd de nieuwbouw van Volvo-dealer Harrie Arendsen opgeleverd. We zijn bijzonder trots dat we onze expertise mochten inbrengen voor de ontwikkeling en het bouwmanagement gedurende de uitvoering. We kijken terug op een uniek project. Ruim 2.000 belangstellenden bezochten uiteindelijk het openingsweekend. Een verslag hiervan vindt u op de website van Harrie Arendsen zelf.

Duurzaamheid voorop

Bijzonder aan het gehele ontwikkel- en bouwtraject was deze keuze voor duurzaamheid. Duurzaamheid was hier geen simpel trucje dat werd toegepast. Het was een missie van Judith Arendsen zelf, een levensstijl waarin ze sterk gelooft. Samen met haar team en met duurzaamheidsexpert Maurice Beijk zochten we voortdurend naar de meest duurzame oplossingen. Die inzet resulteerde uiteindelijk in het BREEAM Excellent certificaat, een van de hoogste certificeringen ter wereld op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast werd de inzet nog extra beloond tijdens de open dag zelf. Onze opdrachtgever ontving die dag namelijk het Erkend Duurzaam Premium Certificaat. Met dit certificaat zijn alle vijf vestigingen van Harrie Arendsen toegevoegd aan het NEN Publicatieplatform. Op dit platform zijn alle zakelijke partners te vinden die hoge eisen stellen aan MVO en duurzaamheid binnen het bedrijf. Harrie Arendsen is de eerste Volvo-dealer – en zelfs het derde bedrijf in Nederland – dat met het Premium-certificaat is toegevoegd aan dit platform. Al met al hebben we met het gehele team een mooie, duurzame weg bewandeld.

Bekijk ook het referentieproject hierover.

Trotse partners

Onze opdrachtgevers

Forse upgrading poedercoatstraat Trioliet Oldenzaal 4
Nieuwbouw kantoorruimte en bedrijfshallen Hospital Logistics gestart
Bedrijfshuisvesting Orange Pharma B.V.
Interne verbouwing Cambridge HOK
Eurofins I Maser
Ropeblock
Gouden Ambacht 1
Noordendorp Transport 1
Richter Staalservice 1
Europastry 7
Euroma nijkerk 2
Euroma
heutink
CES
Benchmark
Nieuwbouw Beele Engineering 14
Revitalisering Neuteboom Coffeeroasters 7
Nieuwbouw Autoschade Nijland 7
harrie-arendsen
Trioliet
vredestein
Lurvink
Nieuwbouw Lienesch
Trumpf
Uzin Utz Haaksbergen 8
Nieuwbouw Bedrijfshal en kantoren Zeton 37
Bühler B.V. The Netherlands 7
kondor
Teckentrup 12
Nieuw bedrijfspand KAESER Compressoren 7
Othmar
demcon
gemeente-berkelland
Lienesch
ribru 1
fietz
Hoffmann Quality Tools BV 24