Over BBD
Over BBD
Bellen
Bellen
Mail ons
Mail ons
Terug naar overzicht
Huisvesting Food

Nieuwbouw Euroma

Facts & Figures

Opdrachtgever Koninklijke Euroma BV
Jaar 2017-2019
Opdracht

Totale proces van initiatiefase, realisatie, tot nazorg.

Grootte 26.000 m2

De rol van BBD Bouwmanagement

Euroma verhuist medio 2019 van Wapenveld naar Zwolle. Op dat moment is de realisatie van het nieuwe hoofdkantoor op het bedrijventerrein Hessenpoort gereed. Het moderne kantoor, aangevuld met een volledig geautomatiseerd magazijn en geavanceerde productieplant, vormt de thuisbasis voor de 220 medewerkers van de kruiden- en specerijenproducent.

Euroma is de afgelopen tien jaar enorm gegroeid, en nog steeds groeit de producent enorm. Samen met architect Bessels is de afgelopen periode hard gewerkt aan het ontwerp, zodat deze groeispurten goed opgevangen kunnen worden. Daarnaast hebben we samen met de opdrachtgever keuzes gemaakt die bij moeten dragen aan een goed bouwproces. Als procesmanager brengen we voor alle fasen de randvoorwaarden in kaart en leggen we de contracten vast. Een goede voorbereiding in de intiatiefase biedt een goede basis voor de uitvoering. Onze rol zal daarin die van directievoering zijn en de bewaker van het totale proces.

Inzetten op BREEAM Excellent

In totaal gaat de bouw- en testfase zo’n vijftien maanden in beslag nemen. Het gaat daarbij om de nieuwbouw van een 29 meter hoog kantoorgebouw, een geavanceerd magazijn en de productiehal voor specerijen en kruiden. Euroma heeft voor realisatie op Hessenpoort gekozen vanwege de ligging, de juiste milieucategorie, de mogelijkheid voor toekomstige uitbreiding en de bereikbaarheid voor de medewerkers. Daarnaast hecht het bedrijf grote waarde aan duurzaamheid. Daarom zetten we ons optimaal in om te bouwen volgens de BREEAM Excellent-certificering.

Galerij

Trotse partners

Onze opdrachtgevers

Maser Engineering
Hoffmann Quality Tools BV 24
Euroma nijkerk 2
Euroma
heutink
CES
Benchmark
Nieuwbouw Beele Engineering 14
Noordendorp Transport 1
Gouden Ambacht 1
Revitalisering Neuteboom Coffeeroasters 7
Nieuwbouw Autoschade Nijland 7
harrie-arendsen
Trioliet
vredestein
Nieuwbouw Lienesch
Lurvink
Trumpf
Uzin Utz Haaksbergen 8
Nieuwbouw Bedrijfshal en kantoren Zeton 37
Bühler B.V. The Netherlands 7
Richter Staalservice 1
kondor
Teckentrup 12
Nieuw bedrijfspand KAESER Compressoren 7
Europastry 7
Othmar
demcon
gemeente-berkelland
Lienesch
ribru 1
fietz