Over BBD
Over BBD
Bellen
Bellen
Mail ons
Mail ons
Terug naar overzicht
Woningen

Woning Denekamp

Facts & Figures

Opdrachtgever Familie Alink uit Denekamp
Jaar 2014
Opdracht

Marktbenadering, contractvorming, directievoering & toezicht en nazorg.

Woonhuis Denekamp

Aan de invalsweg vanuit Oldenzaal kunnen dagelijks vele inwoners en bezoekers van het dorp niet om de onder architectuur gebouwde woning heen. Een mooi project waar BBD Bouwmanagement op diverse momenten in het traject heeft kunnen ontzorgen.

Wat hebben we gedaan?

Voor particulieren kan BBD Bouwmanagement vaak meer betekenen dan mensen in eerste instantie denken. Ook voor deze opdrachtgever hebben wij ons ingezet om de prijs en kwaliteit van de bouw zo optimaal mogelijk te krijgen. We hebben eerst alles goed op papier gezet. Wat vragen we nou precies van een aannemer? Vervolgens hebben wij de markt benaderd. We hebben daarbij gezocht naar aannemers die het bijzondere architecturale ontwerp van Leferink Architecten goed kon uitvoeren tegen een scherpe prijs. Vervolgens hebben wij de contracten met de aannemer opgesteld. Door tot in detail goede afspraken te maken, minimaliseer je het meer- en minderwerk tijdens de bouw. Tot slot fungeerden we tijdens de bouw als vraagbaak voor zowel opdrachtgever als aannemer door als directievoerder en toezichthouder op de bouw aanwezig te zijn en leverden we nazorg bij onder meer de opleverpunten. Daardoor kon opdrachtgever zich ongestoord richten op haar dagelijkse werk.

Bijzonder

Elk bouwproject is uniek en dat maakt het bij voorbaat interessant. Bij deze woning vonden we vooral de bijzondere architectuur en de perfect uitgevoerde bouwwerkzaamheden interessant. Werkelijk alles klopt aan deze woning, tot in detail. Ook gedurende de uitvoering hebben we weinig moeten ‘repareren’, vanwege een uitstekende gezamenlijke voorbereiding. De opdrachtgever heeft daardoor met plezier ’s avonds en in het weekend over de bouw kunnen lopen, terwijl ze overdag geen stress op het werk hadden over de voortgang. Het is een resultaat waar we blij mee zijn: tevreden klanten en een bijzonder pand op een zichtlocatie in Denekamp.

Galerij

Trotse partners

Onze opdrachtgevers

Forse upgrading poedercoatstraat Trioliet Oldenzaal 4
Nieuwbouw kantoorruimte en bedrijfshallen Hospital Logistics gestart
Bedrijfshuisvesting Orange Pharma B.V.
Interne verbouwing Cambridge HOK
Eurofins I Maser
Ropeblock
Gouden Ambacht 1
Noordendorp Transport 1
Richter Staalservice 1
Europastry 7
Euroma nijkerk 2
Euroma
heutink
CES
Benchmark
Nieuwbouw Beele Engineering 14
Revitalisering Neuteboom Coffeeroasters 7
Nieuwbouw Autoschade Nijland 7
harrie-arendsen
Trioliet
vredestein
Lurvink
Nieuwbouw Lienesch
Trumpf
Uzin Utz Haaksbergen 8
Nieuwbouw Bedrijfshal en kantoren Zeton 37
Bühler B.V. The Netherlands 7
kondor
Teckentrup 12
Nieuw bedrijfspand KAESER Compressoren 7
Othmar
demcon
gemeente-berkelland
Lienesch
ribru 1
fietz
Hoffmann Quality Tools BV 24