Over BBD
Over BBD
Bellen
Bellen
Mail ons
Mail ons

Volvo-dealer Harrie Arendsen uit Hengelo is genomineerd voor de Groene Twinkeling, een belangrijke erkenning voor de grootste inzet voor biodiversiteit en natuur. Op dit moment begeleidt BBD Bouwmanagement de nieuwbouw van Arendsen, waarbij duurzaamheid een van de belangrijkste uitgangspunten is voor de uitvoering.

De Groene Twinkeling

De Groene Twinkeling is een jaarlijks terugkerende prijs en wordt uitgereikt aan de werkgever die bedrijfsvoering en biodiversiteit het beste weet te combineren door aandacht voor biodiversiteit te stimuleren, kennis te delen en succesvolle resultaten te boeken ter verbetering van biodiversiteit op locatie. Natuurorganisaties Landschap Overijssel, Natuur en Milieu Overijssel, Natuurmonumenten en Staatsbosbeheer reiken de award op 26 januari 2017 uit tijdens de groene nieuwjaarsbijeenkomst in het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug. Met de Groene Twinkeling laten de Overijsselse natuurorganisaties zien dat ondernemerschap en duurzaamheid goed samengaan. Het is overigens niet de eerste keer dat een van onze opdrachtgevers genomineerd is voor deze prijs. In 2015 ging Unipro Volvo Harrie Arendsen al voor en wist de prijs ook in de wacht te slepen.

Ondernemerschap en duurzaamheid

Het is niet vanzelfsprekend dat biodiversiteit in bestaande managementsystemen is verankerd. Steeds meer bedrijven zijn zich wel meer bewust van de noodzaak van een duurzame bedrijfsvoering. Judith Arendsen van Volvo Arendsen is wat dat betreft een goed voorbeeld van het uitdragen van een dergelijk gedachtegoed: “Wij zien het als onze verantwoordelijkheid om de natuur weer met de mens te verbinden, ook op een industrieterrein”. Volvo-dealer Arendsen heeft, in samenwerking met BBD Bouwmanagement, goede keuzes kunnen maken op het gebied van duurzaamheid. Dat heeft onder meer geresulteerd in de toekenning van het BREEAM Excellent certificaat.

Onze felicitaties
Wij willen Volvo-dealer Harrie Arendsen namens alle collega’s van BBD Bouwmanagement van harte feliciteren met de nominatie voor de Groene Twinkeling 2017.

Trotse partners

Onze opdrachtgevers

Forse upgrading poedercoatstraat Trioliet Oldenzaal 4
Nieuwbouw kantoorruimte en bedrijfshallen Hospital Logistics gestart
Bedrijfshuisvesting Orange Pharma B.V.
Interne verbouwing Cambridge HOK
Eurofins I Maser
Ropeblock
Gouden Ambacht 1
Noordendorp Transport 1
Richter Staalservice 1
Europastry 7
Euroma nijkerk 2
Euroma
heutink
CES
Benchmark
Nieuwbouw Beele Engineering 14
Revitalisering Neuteboom Coffeeroasters 7
Nieuwbouw Autoschade Nijland 7
harrie-arendsen
Trioliet
vredestein
Lurvink
Nieuwbouw Lienesch
Trumpf
Uzin Utz Haaksbergen 8
Nieuwbouw Bedrijfshal en kantoren Zeton 37
Bühler B.V. The Netherlands 7
kondor
Teckentrup 12
Nieuw bedrijfspand KAESER Compressoren 7
Othmar
demcon
gemeente-berkelland
Lienesch
ribru 1
fietz
Hoffmann Quality Tools BV 24