Over BBD
Over BBD
Bellen
Bellen
Mail ons
Mail ons

Op het Zwolse bedrijventerrein Hessenpoort ligt de nieuwbouw van Euroma, producent van kruiden en specerijen, goed op koers.

Het hoofdkantoor van Euroma, producent van kruiden en specerijen, bevindt zich nu nog in Wapenveld, maar verhuist in 2019 naar Zwolle. Daar bouwt Euroma momenteel een state-of-the-art fabriek en innovatiecentrum. Het belooft de meest moderne en duurzame fabriek van Europa te worden op het gebied van stoombehandelen, malen, mengen en verpakken van kruiden en specerijen. Hierbij gaat het om een fabriek van maar liefst 26.000m2, waarvan 1.900m2 kantoorruimte. Koninklijke Euroma is de afgelopen jaren enorm gegroeid en is, met de overname van Intertaste, de nummer 1 speler op de Nederlandse markt van kruiden en specerijen en versterkt hiermee de positie op de Europese Markt.

Voor dit nieuwbouwproject verzorgt BBD Bouwmanagement de directievoering en de procesbewaking en zien we erop toe dat er wordt gebouwd volgens de BREEAM Excellent-certificering. Duurzaamheid speelt een grote rol in de bouw van de nieuwe fabriek en evenals Euroma hecht ook BBD Bouwmanagement hier grote waarde aan.

De uitdaging die er ligt bij dit complexe nieuwbouwproject, bestaat daarnaast uit het feit dat specifieke deskundigheden bij elkaar gebracht dienen te worden, zowel in de ontwerp- als in de uitvoeringsfase. Onze expertise bij dit soort projectbegeleiding kunnen we dan ook maximaal verlenen. In de decembereditie van Bouwen in het Oosten is een boeiend artikel gewijd over onze samenwerking met en de nieuwbouw van Euroma.

Lees het hele artikel hier: BBD belangrijke speler op het schaakbord

December 2018
Trotse partners

Onze opdrachtgevers

Forse upgrading poedercoatstraat Trioliet Oldenzaal 4
Nieuwbouw kantoorruimte en bedrijfshallen Hospital Logistics gestart
Bedrijfshuisvesting Orange Pharma B.V.
Interne verbouwing Cambridge HOK
Eurofins I Maser
Ropeblock
Gouden Ambacht 1
Noordendorp Transport 1
Richter Staalservice 1
Europastry 7
Euroma nijkerk 2
Euroma
heutink
CES
Benchmark
Nieuwbouw Beele Engineering 14
Revitalisering Neuteboom Coffeeroasters 7
Nieuwbouw Autoschade Nijland 7
harrie-arendsen
Trioliet
vredestein
Lurvink
Nieuwbouw Lienesch
Trumpf
Uzin Utz Haaksbergen 8
Nieuwbouw Bedrijfshal en kantoren Zeton 37
Bühler B.V. The Netherlands 7
kondor
Teckentrup 12
Nieuw bedrijfspand KAESER Compressoren 7
Othmar
demcon
gemeente-berkelland
Lienesch
ribru 1
fietz
Hoffmann Quality Tools BV 24