Over BBD
Over BBD
Bellen
Bellen
Mail ons
Mail ons

Westermaat De Veldkamp in Hengelo/Borne maakt plaats voor KAESER Compressoren B.V. De bouwplannen zijn bepaald en de schop is in de grond. Uiterlijk voor de bouwvak van 2017 zijn de werkzaamheden afgerond.

Eén van de grootste fabrikanten ter wereld

KAESER Compressoren B.V. is een dochteronderneming van de Duitse KAESER Kompressoren SE, één van de grootste fabrikanten ter wereld van compressoren en producten op het gebied van geavanceerde persluchtsystemen. Het familiebedrijf KAESER is wereldwijd actief in meer dan 100 landen.

KAESER Kompressoren

KAESER Kompressoren biedt producten, diensten en volledige systemen aan om productie- en arbeidsprocessen te voorzien van perslucht. De bedrijfsfilosofie van het familiebedrijf is gebaseerd op een consequente klantgerichtheid, waaruit innovatieve producten en geavanceerde systeemoplossingen voortkomen. Deze systeemoplossingen omvatten persluchtproductie, persluchtconditionering en persluchttransport en zijn gericht op een optimaal totaalrendement. KAESER Kompressoren zal haar positie als een van ’s werelds leidende fabrikanten van compressoren en producten binnen de persluchttechniek verder uitbouwen met een sterke internationale verkoop- en serviceorganisatie.

Verduurzaming en energiebesparing

Verduurzaming en energiebesparing staan bij veel bedrijven hoog in het vaandel. Mede hierdoor komen de energiezuinige oplossingen van KAESER steeds meer naar voren als de beste investering. Men durft te stellen dat zelfs door de crisis bedrijven besloten om meer geld uit te geven aan de voorkant om in de toekomst voordeliger uit te zijn. Bovendien wordt hiermee voldaan aan de toenemende eisen voor het beperken van het energieverbruik en de uitstoot van CO2.

Nieuwe bedrijfshal biedt meer mogelijkheden

De afgelopen jaren heeft het bedrijf een constante groei doorgemaakt, stelt directeur Jos Tijink. Daardoor is het huidige bedrijfspand aan de Generatorstraat in Hengelo te krap geworden. In de nieuwe bedrijfshal heeft KAESER Compressoren veel meer mogelijkheden. Zo worden er ruimtes gecreëerd voor scholing en demo’s van nieuwe producten en systemen.

BBD Bouwmanagement is aangesteld als directievoerende partij

De complete voorbereiding waaronder prijsaanvraag, contractvorming en de aansturing van het ontwerpproces is verzorgd door BDD Bouwmanagement. Daarnaast is BBD Bouwmanagement aangesteld als directievoerende partij gedurende het uitvoeringstraject.

Documentatie: Casestudy-Kaeser Compressoren

 

Trotse partners

Onze opdrachtgevers

Forse upgrading poedercoatstraat Trioliet Oldenzaal 4
Nieuwbouw kantoorruimte en bedrijfshallen Hospital Logistics gestart
Bedrijfshuisvesting Orange Pharma B.V.
Interne verbouwing Cambridge HOK
Eurofins I Maser
Ropeblock
Gouden Ambacht 1
Noordendorp Transport 1
Richter Staalservice 1
Europastry 7
Euroma nijkerk 2
Euroma
heutink
CES
Benchmark
Nieuwbouw Beele Engineering 14
Revitalisering Neuteboom Coffeeroasters 7
Nieuwbouw Autoschade Nijland 7
harrie-arendsen
Trioliet
vredestein
Lurvink
Nieuwbouw Lienesch
Trumpf
Uzin Utz Haaksbergen 8
Nieuwbouw Bedrijfshal en kantoren Zeton 37
Bühler B.V. The Netherlands 7
kondor
Teckentrup 12
Nieuw bedrijfspand KAESER Compressoren 7
Othmar
demcon
gemeente-berkelland
Lienesch
ribru 1
fietz
Hoffmann Quality Tools BV 24